Beachcourt "de Voorde"

Volleybalvereniging S.D.S. Voorthuizen

Informatie beachsport

SDS Voorthuizen heeft ook dit jaar ervoor gekozen om het Beachvolleybal in Nederland te ondersteunen en op de kaart te zetten. Op de Veluwe zijn we een van de weinige verenigingen die over een eigen beachcomplex beschikt en daar zijn we best trots op!

De aanleg, het onderhoud en de materialen zijn allemaal in eigen beheer van SDS mogelijk gemaakt en hiermee gepaard ook de kosten. Het is ook om deze reden dat je moet betalen om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten.Maandagavond vanaf 19.30 uur. Zelf spelen voor de senioren.

Voor de senioren

Maandagavond vanaf 19.30 uur. Zelf spelen voor de senioren. Ieder seniorenteam heeft “recht” op 1 veld gedurende 1 uur. Wanneer er minder teams zijn dan is het natuurlijk altijd goed om meer te volleyballen. Teams moeten zich van te voren per mail opgeven bij Erik Verkade (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ronde 1: 19.30 – 20.30 uur

Ronde 2: 20.30 – 21.30 uur

Die het eerst komt die het eerst ………..

Voor de jeugd en mini's 

Met ingang van 11 mei 2016 zullen er wekelijks trainingen aangeboden worden gedurende de periode die de trainers aangeven.  Tussentijds en aan het einde van het beach seizoen zullen de trainingen afgesloten worden met een toernooi

Traingen op Maandag

17.00u-18.00u Mini 4 (Wikkie) en Nieuwe Mini's (Erik)

18.00u-19.00u Nieuwe Mini's (Erik)

18.00u-19.15u MA (Elise) en MB (Edo)

 

Trainingen op Woensdag

17.00u-18.00u Mini 3 + Nieuwe Mini's (Alice)

18.00u-19.15u MC (Tino en Marielle) en Mix B (Rachel)

 

 

Trainingen kosten €2,50 per keer, vooraf gepast betalen, of €20,- voor hele zomer.

NB; Het is jeugd en mini's vanuit veiligheidsoogount niet toegstaan zelfstandig zonder meerderjarigen te beachen op het beachcomplex.

Onderwijs en beachvolleybal

SDS Beach wil de jeugd stimuleren om te bewegen en is bereid om hierin samen te werken met de scholen.

Om de jeugd kennis te laten maken met beachvolleybal stellen wij scholen in de gelegenheid om gebruik te maken van het beachcomplex. Vindt u het leuk om met uw school een beachclinic te krijgen? Neem dan contact op met de beachcommissie voor de mogelijkheden.

Gebruik Beachcomplex

Naast het beachvolleybal wat SDS Beach aanbiedt, willen we de rest van Voorthuizen en daar omheen ook de gelegenheid bieden om gebruik te maken van dit prachtige beachcomplex. Om dit alles in goede banen te leiden willen we u vragen om hiervoor contact met de beachcommissie op te nemen. SDS Voorthuizen heeft in eigen beheer en op eigen kosten dit complex mogelijk gemaakt. We willen gebruikers dan ook om een bijdrage vragen. Doordat SDS Voorthuizen contracten heeft  met de gemeente met betrekking tot het gebruik van sporthal en de daarbij behorende kantine kunnen wij uw evenement compleet maken met sanitaire voorzieningen en horeca faciliteiten.

Wil je als vereniging, bedrijf, stichting, buurt, school, vriendengroep of in welke hoedanigheid dan ook gebruikmaken van het beachcomplex? Neem dan contact op met de beachcommissie, samen met u zullen we dan de mogelijkheden bespreken voor het gebruik van het complex.